Nieuwsbrief de Zonnestraal

september 2021

door

Annelie van Eijk
Hallo lieve mensen,

Hier ben ik weer met de updates voor de website.
Dit keer staat het zo'n beetje in het teken van wat zich afgelopen tijden heeft afgespeeld in onze levens en de keuzes die we soms moeten maken. De hobbels die we soms hebben moeten nemen heeft mij in ieder geval tot het besef gebracht dat Abrahams tip om altijd de weg van de minste weerstand te nemen, voor mij in ieder geval goed uitgepakt heeft. Die hou ik er zeker in!

Dus mocht je even niet weten welke weg je in moet slaan als je voor uitdagingen staat, voel dan even goed wat voor jou de weg van de minste weerstand is, het is de weg die misschien nŔt wat beter voelt dan de andere.... en neem die zonder twijfel, ongeacht wat anderen er misschien over denken. Je zult zien dat dat de beste keus is voor jou want op dat moment volg je de roep van je Innerlijk Wezen.

Nieuwsgierig geworden? Nou, hier komen ze dan:

TEKSTEN:

  • JE CRE╦ERT JE LEVEN - Er zijn al meer teksten hierover maar ik kon het niet laten om er nog eentje te doen. Gewoon weer een hele mooie uitleg.

  • HOE-HET-IS IS OUD NIEUWS - Je denkt dat de realiteit tegenwoordige tijd is, maar eigenlijk is het gewoon Oud Nieuws. Geweldig als je dit eenmaal doorhebt en dat kan een hele goede hulp voor je zijn.

  • VIRUSSEN EN EPIDEMIE╦N - Natuurlijk kan dit onderwerp niet uitblijven en ik heb een aantal mooie teksten daarover verzameld.

  • OVER VACCINEREN - Om het plaatje compleet te maken ook nog een aantal teksten over dit onderwerp waar zoveel over te doen is het afgelopen jaar. Abraham legt de zaken uit gezien vanuit het grotere geheel en de Wet van Aantrekking.VIDEOFILMPJES:

  • GA MEE OP DE STROOM VAN HET LEVEN - Go with the Flow! Laat jij jezelf meegaan met de Stroom van het leven, de Stroom van je Innerlijke Bron die het leven IS, de Stroom van Wie Je Werkelijk Bent? Of ben je hard bezig er tegenin te peddelen? En wanneer ga je eigenlijk mee met die Stroom en wanneer niet? Dat legt Abraham met de nodige humor weer haarfijn uit.

  • ZE WILLEN ZIJN GOEDBEDOELDE HULP NIET - Ken je dat, dat je voelt dat iemand hulp kan gebruiken en dat jij je kennis of wat dan ook aanbiedt waarvan je zeker weet dat ze daarmee geholpen zouden zijn, maar dat het gewoon niet aankomt of geaccepteerd wordt. Heb je vast wel eens meegemaakt.

  • DE INGREDIENTEN VOOR EEN GEZOND LICHAAM - Nieuw - "Als je eenmaal de perfectie en de intelligentie begrijpt van de triljoenen cellen en hun relatie met Bron-Energie, dan wil je wel uit de weg blijven omdat ze weten wat ze doen. En als jij meer dingen vindt om je goed over te voelen, dan ontvang je de inspiratie."

  • STEM AF OP JE INNERLIJKE BRON - Nieuw - En tot slot een pareltje van Abraham Hicks, waarin kort en duidelijk iets uitgelegd wordt. In de toekomst wil ik nog vaker zulke pareltjes gaan maken. Gewoon leuk om te doen.
En dit waren ze dan. Daar zitten weer mooie dingen tussen nietwaar? En zoals altijd zeg ik, al heb je niet direct een klik met de titel, lees de tekst dan toch eens door want vaak zit er toch iets waardevols in.

Al deze teksten en video's kun je vinden op de pagina van Mijn Spirituele Natuur getiteld: CreŰer je Leven


En dan nog even dit....

MIJN SPIRITUELE NATUUR OP FACEBOOK


Al zo'n 8 jaar lang zit ik op Facebook waar ik drie keer in de week mooie vertalingen plaats van Abraham-Hicks.

Ik krijg wel eens van mensen te horen "Ja, maar ik zit niet op Facebook. Wat jammer nou toch."

En dat moet iedereen zelf weten natuurlijk. Maar als je zo graag zou willen lezen wat ik daar neerzet, waarom daar dan niet een gratis account aangemaakt? Je kunt er zo anoniem zijn als je maar wilt, mocht dat tenminste je probleem zijn. En zo mis je ook niet al die mooie informatie. Maar zoals ik al zei, dat moet ieder voor zichzelf weten. Het is maar een tip.En daarmee sluit ik deze nieuwsbrief af.
Laat je niet teveel be´nvloeden door alle nieuwsberichten en
volg het pad van de minste weerstand
wat het pad van je Innerlijke Zelf is.
Geniet, Live, Laugh en Love.
Meer hoef je niet te doen.

Volgend jaar ben ik er weer met een nieuwe update.
Ik zou zeggen, tot dan!

Liefs Annelie
www.mijnspirituelenatuur.nl
www.facebook.com/spirituele.natuur


En als afsluiter nog een mooie boodschap:LIFE IS SUPPOSED TO BE FUN!P.S. En dit vind ik ook heel leuk om te doen: Je stamboom uitzoeken.