BENIEUWD NAAR JE
EIGEN STAMBOOM ?


WELKOM

Benieuwd naar je eigen stamboom?

Graag eens willen weten wie je voorvaderen zijn? Benieuwd of je van boeren, ambachtslieden of heel misschien ergens toch van adel afstamt? Benieuwd of je familie honkvast was of van plaats naar plaats verhuisde?

Zelf ben ik hiermee begonnen in de tijd dat er nog geen computers bestonden en je zelf af moest reizen naar dorp en stad om in de aktes te zoeken. Gelukkig is er nu online al veel te vinden maar niet iedereen heeft zin of tijd om urenlang te zoeken op het wereld-wijde-web. Daarom doe ik dit graag voor je voor een leuke kennismakingsprijs.WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

DE STAMREEKS

Benieuwd naar je eigen stamboom?

 • Je krijgt een mooi overzicht van de Stamreeks van je Vaders OF die van je Moeders kant. Dit is de lijn die de achternaam volgt van vader, opa, overgrootvader enz. en hun echtgenotes. De mannelijke lijn van de familie dus, alhoewel het ook wel eens voorkwam dat de achternaam van de moeder werd aangenomen.

 • Je krijgt alle digitale scans van de originele geboorte, trouw-, overlijdens- en andere akten die ik tijdens mijn onderzoek op Internet tegenkom.

 • Alle gegevens worden netjes uitgewerkt.

Op die manier heb je dan al een heel leuk overzicht van je voorvaderlijke generaties. Vaak is dit tot in de 18e eeuw terug te vinden, en met een beetje geluk zelfs helemaal tot in de 17e eeuw. Hoe verder terug in de tijd, hoe moeilijker het te vinden is maar zolang ik zeker weet dat ik de juiste voorouderlijke lijn heb ga ik door met mijn onderzoek.

 • De kosten voor het uitzoeken van dit alles zijn: 30 euro.
  Na betaling krijg je alles toegestuurd via de mail. • Een mooi voorbeeld van mijn eigen Stamreeks kun je zien door hieronder op het plaatje te klikken.

  Benieuwd naar je eigen stamboom?


  WIL JE MEER UITGEZOCHT HEBBEN?

  Dat kan ook. Dit zijn de mogelijkheden:

  • De stamreeks van zowel Vaders als van Moeders kant zodat je een nog vollediger beeld krijgt van je voorouders zodat het al op een echte stamboom begint te lijken.

  • Alle kinderen van de gezinnen erbij gezocht compleet met data van geboorte en overlijden voor zover dit te vinden is.
  De extra kosten voor verder onderzoek kun je bij me opvragen.


  Wat denk je ervan? Is je interesse gewekt en lijkt het je leuk al deze gegevens van je voorouders in bezit te hebben? Stuur me een email en dan bespreken we wat je wilt en hoe het verder gaat.

  Annelie van Eijk  School te Helmond ca. 1930.
  Met witte strik is mijn eigen moeder.

  Schoolklasje Helmond ca 1930

  Naar Boven