Een Ander Licht op Spirituele ZakenWelkom op deze pagina van Mijn Spirituele Natuur.
Het idee hiervoor is ontstaan uit de wens om angst en onzekerheid over bepaalde spirituele onderwerpen weg te willen nemen. Vooral die over 'negatieve entiteiten' want ja, het is ongelofelijk de wilde en angstigmakende verhalen die daarover de ronde doen, in een poging de dingen te willen verklaren.

Dus mensen willen weten hoe dat nu eigenlijk zit.
Zeker nu kinderen steeds gevoeliger worden voor dergelijke zaken vragen we ons af: Zijn er dingen in andere sferen die niet okť zijn, die ons misschien kwaad doen?

Vele jaren geleden liep ik met precies dezelfde vragen rond en als je daar niets vanaf weet dan vertrouw je maar zolang op de kennis van anderen. Eerlijk gezegd werd ik daar ook niet veel happier van en de wens om te willen weten bleef altijd heel sterk aanwezig.

Ik was niet eens op zoek naar antwoorden toen ik op Internet op een heel ander soort ervaring van iemand stuitte die mij direct het gevoel gaf van "dit klopt" en die mij een ongekende innerlijke rust gaf zoals ik nog niet eerder ervaren had. Natuurlijk was mijn interesse gewekt en wilde ik daar graag meer duidelijkheid over maar die kreeg ik later pas toen ik 'Abraham' leerde kennen - de Liefdevolle Intelligentie die via Esther Hicks spreekt - en ik me bezig ging houden met het Bewust CreŽren van mijn leven.

Door te luisteren naar de vele workshops kreeg ik stukje bij beetje meer informatie over dit soort zaken en nog heel veel andere onderwerpen waardoor de dingen eindelijk echt duidelijk werden voor mij.
Het zijn dan ook vertalingen van deze workshops die je hier vinden kunt.

Het is prachtige informatie van de nieuwe tijd die tot mijn grote plezier steeds meer terrein krijgt. Ik zou zeggen, laat je oude overtuigingen even voor wat ze zijn en lees de teksten met een open hart. Wie weet resoneert deze informatie ook wel met jouw diepste Innerlijke Zelf.

Liefs Annelie

P.S. In de workshops wordt vaak gesproken over de Vortex en de Wet van Aantrekking.
De uitleg daarvan is te lezen op een ander deel van mijn site: CreŽer je LevenIedere gedachte bestaat nog steeds en jij kunt ze oppikken.


Mijn Spirituele Natuur is ook op Facebook te vinden.
Klik hier om een bezoekje te brengen.