Annelie, Mijn Spirituele Natuur

Welkom bij de mens achter "Mijn Spirituele Natuur"

Annelie van Eijk


Geboren op 13 december 1961 in het Brabantse Helmond, waar ik nog steeds woon.
Ik ben getrouwd met mijn schoolliefde Charl en samen hebben we twee prachtige zonen gekregen. Ondertussen is ons gezin verder uitgebreid en zijn we de trotse opa en oma van twee heerlijke kleinkinderen.

Als kind voelde ik al vaak sferen en stemmingen van anderen aan. Hooggevoelig, noemen ze dat tegenwoordig. Ook was ik op jonge leeftijd al geпnteresseerd in het geloof, astrologie, helderziendheid en de betekenis achter dromen. Ik zocht toen al de diepgang op. Dat kreeg ik niet mee van mijn familie. Het was van begin af aan een sterke innerlijke drive in mij.

Het spirituele was toen en is nu nog steeds deel van mijn dagelijks leven, beter gezegd... het IS mijn leven. Dit samen met een flinke dosis humor, zorgt voor een goede balans.

Verder hou ik van eerlijkheid en openheid en laten zien wie je werkelijk bent en probeer ik dit ook zoveel mogelijk in anderen te stimuleren.
Ik ben geen echte prater. Ik luister en observeer liever, al betekent dat niet dat ik altijd maar een stille ben. Het ligt er maar aan waar het gesprek over gaat natuurlijk

Ik hou van de lente en de zonneschijn. Fantasie heb ik genoeg en een heel groot voorstellingsvermogen, wat erg prettig is bij komische dingen. Ook vind ik het fijn om te wandelen, om samen met mijn man op de motor rond te toeren, met ons campertje rond te reizen, foto's te maken en nog iets wat waarschijnlijk niemand achter mij zou zoeken namelijk stamboomonderzoek. Misschien juist zo leuk omdat het iets heel anders is maar waar ik ook mijn onderzoekende kwaliteiten weer in kwijt kan.

*

Iets meer over mijn ontwikkeling


Iets wat ik van thuis uit heb meegekregen is respect en liefde voor de natuur. Als gevoelig kind vond ik het ook heerlijk om daar te vertoeven. Minder leuk vonden mijn ouders dat ik altijd zielige dieren mee naar huis bracht om ze te verzorgen.
Ik ben nog steeds een Natuurmens. Daar is mijn hele spirituele ontwikkeling eigenlijk pas echt begonnen met de ontdekking dat een boom niet zomaar een boom is.

Toen ik alsmaar gevoeliger werd en mijn sociale leven daardoor op een heel laag pitje kwam te staan omdat ik al die prikkels en indrukken die op mij afkwamen niet kon verwerken, trok ik steeds vaker de natuur in. De jaren daarna ontwikkelde zich dan ook een verdieping met de natuur, wat tevens een verdieping was van mijn eigen spirituele natuur.

In stilte leerde ik me openstellen voor een diversiteit aan natuurenergieлn, soms heel zacht, liefdevol, soms zo krachtig aanwezig dat ik me bijna van mijn sokken geblazen voelde, maar soms ook heel erg vrolijk en dansend zodat je wel mуet lachen en springen.

In diezelfde periode leerde ik ook de Bloesemremedies kennen die mij door hun prachtige, eenvoudige werking inzichten gaven en hielpen om oude onzekerheden en overtuigingen uit de weg te ruimen zodat mijn innerlijke energie steeds sterker werd. Daardoor kon ik langzaamaan weer terugkeren naar een leven onder de mensen en via een vriendin, die gedragstherapeute is, ging ik dieren behandelen met de Bloesemremedies. Na verloop van tijd kwamen ook de baasjes voor behandeling.

Rond die tijd ontwikkelde zich ook het Healen toen ik sterke ingevingen voelde dat ik mijn handen op of boven bepaalde plaatsen van het lichaam van de persoon moest houden. Dit heeft zich ondertussen verder ontwikkeld in het laten geleiden van mijn handen door mijn hogere begeleiding.

Een volgende stap in mijn ontwikkeling was dat ik her en der spontaan aangezet werd om een transformatie van een plek in gang te zetten waardoor de energie beter kon stromen.


Al die geweldige ervaringen gaven mij in 2009 de diepe, intense wens om de energie бchter de natuur te willen leren kennen. Het liet me niet meer los. Ik wilde wйten!

En toen kwamen als vanzelf de leringen van Abraham-Hicks pas serieus op de voorgrond. Alsof ik ze toen pas voor het eerst goed zag.

Je creлert je eigen leven! Life is supposed to be fun!

Mijn interesse was nu helemaal gewekt, het voelde super goed, het resoneerde met heel mijn wezen, het zorgde dat ik door een complete transformatie ging met betrekking tot de dingen die ik dacht en deed in mijn leven, het zorgde ook voor aardig wat geworstel soms , maar uiteindelijk vielen alle stukjes netjes op z'n plek.

En daar ben ik nu.
Ik bewandel nu een andere weg.
Een weg van Vreugde en het op ййn lijn komen met Wie-Ik- Werkelijk-Ben
en daarbij de kennis die ik heb te delen met anderen die graag willen weten.

Liefs Annelie