DE WIZARD OF OZ

Abraham via Esther Hicks
Vertaling Annelie v Eijk

Gast: Als het Niet-Fysieke Pure, Positieve Energie en Liefde is en echt en al het andere is illusie, wat zijn dan negatieve entiteiten?

Abraham: Negatieve entiteiten zijn een vertekende interpretatie door de fysieke mens.

Esther zei "Abraham, ik wil een buitenlichamelijke ervaring die de dingen voor me opheldert."

Dus 's avonds ging ze naar bed en ploepte uit haar lichaam. Ze keek uit het raam dat er niet echt was, liep door de muur die er wel echt was... het daglicht in. En daar vond ze de vogelverschrikker, tinman, de leeuw, Dorothy en Toto uit 'de Wizard of Oz' op haar oprit. Ze bracht de hele nacht met hen door met dansen en zingen en wisselde woorden uit die zelfs niet in het script stonden.

Op een gegeven moment wilde ze dat Jerry meedeed dus liep ze terug door de muur en probeerde hem wakker te maken maar haar handen gingen gewoon door hem heen omdat ze in een andere dimensie vibreerde. Ze kreeg hem dus niet mee.

De reden dat het zo'n belangrijke ervaring was voor Esther is omdat ze gelooft dat deze karakters fictie zijn. Maar in werkelijkheid zijn het Gedachten-Vormen. In werkelijkheid zijn het beelden waar heel veel mensen hun energie naartoe hebben laten stromen en daardoor hebben ze van hen een Gedachten-Vorm gecreŽerd.

En als ze dit voldoende hadden volgehouden, hadden ze uiteindelijk een fysieke vorm aangenomen. Het is onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren want vanuit fysiek oogpunt is er niet genoeg overeenstemming en wordt er niet genoeg power aan gegeven.

Wat we dus tegen je zeggen willen is..... negatieve entiteiten zijn niet van Niet-Fysiek origine. Ze zijn zonder uitzondering afkomstig van de behoedzame, kwetsbaar voelende, uit-balans zijnde, fysieke gedachtewereld.

Gast: En Lucifer, als genoeg mensen hun energie op die kerel richten, zal hij dan opduiken?

Abraham: En doet dat ook regelmatig.

En zij die er de meeste energie in stoppen spreken het meest over God maar ze zeggen het ene en vibreren iets anders.

Ik wil gezond zijn, maar wat ze echt zeggen is, ik wil niet ziek zijn. En er zijn genoeg religies die zeggen, ik wil goed zijn, maar hun vibratie zegt, ik wil niet slecht zijn. Ik zoek God, maar hun vibratie zegt, ik ben bang voor het kwade of de duivel.

Dus zulke Gedachten-Vormen of deze specifieke Gedachten-Vorm is het product van het menselijk bewustzijn.

Het Niet-Fysieke is Pure, Positieve Energie en de mens kan zich daarbij aansluiten of niet.

Abraham Hicks
6-3-1993 Fort Lauderdale

www.abraham-hicks.com

de Wizard of Oz