WAT ZIJN GEDACHTENVORMEN?

Abraham via Esther Hicks
Vertaling Annelie v Eijk

Gast: Eerder gebruikten jullie het woord Gedachten-Vorm. Wat is een Gedachten-Vorm? Zijn gedachten, dingen?

Abraham: Iedere gedachte is een Gedachten-Vorm, met andere woorden, iedere gedachte neemt vorm aan, rond iedere gedachte kan iets verbeeldt of gevoeld worden dus vandaar het woord 'vorm'.

Meestal als we het woord Gedachten-Vorm gebruiken dan bedoelen we een gedachte die voldoende energie verzameld heeft dat, als iemand ermee in contact zou komen, ze een visuele of auditieve ervaring zouden hebben.

Gast: Dus gedachten hangen rond?

Abraham: Het Universum is overvloedig met gedachten. Ze hangen niet rond. Ze komen alleen doordat jij ze aantrekt.

Je zult een soortgelijke vibratie moeten hebben als zij voordat ze naar je toe kunnen komen.

Jerry en Esther reden eens door een straat en hadden een heel plezierige tijd met elkaar. Esther had zo hard gelachen dat een van haar wimpers was losgekomen.

En toen ze door die straat reden hoorde Esther een stem en ze keek in de richting van de stem, zo krachtig was hij. En de stem zei, "Ik ben dood!" heel speels "Ik ben dood!"

En ze lachte en zei tegen Jerry, iemand zei "Ik ben dood!" En Jerry zei, we zijn zojuist langs een begraafplaats gereden. Esther had geen idee dat het er was. Het was een kleine privé begraafplaats.

Esther en Jerry in hun speelse vibratie hadden een andere speelse vibratie aangetrokken.

Gedachten-Vorm, krachtig genoeg en voldoende in harmonie met wat er tussen hen gebeurde dat ze samenkwamen in een heel leuk moment.

Er was ooit een tijd dat Esther zich zorgen maakte over zulke dingen, met andere woorden, Esther wilde geen gekke dingen meemaken. Ze wilde geen al te vreemde zaken tegenkomen. Er was dus een tijd dat, ook al waren ze toen net zo speels, zo'n Gedachten-Vorm niet voort kon komen omdat er genoeg vibratie in Esther aanwezig was die zei, ik wil dat dit langzaam en gemakkelijk gaat. Maar nu is Esther nergens bang voor.

Esther is helder en zeker genoeg dat haar vibratie daar is waar ze het hebben wil en ze is nérgens bang voor, fysiek of niet-fysiek, en daardoor kunnen er alleen nog goede dingen naar haar toe komen.

Abraham
11-4-1992 San Antonio
www.abraham-hicks.com

Gedachtenvormen bezitten geen enkele macht.