Zitten sommigen vast na de dood?

Abraham via Esther Hicks
Vertaling Annelie v Eijk

Vraag: Ik heb gehoord dat, als je het loodje legt zoals jullie zeggen, dat sommige mensen meteen terugkeren naar de Vortex en dat anderen soms vast komen te zitten.

Abraham: Zoiets zul je van ons nooit horen!

Als je je aandacht terugtrekt uit deze tijd-ruimte-realiteit dan houdt alle aantrekking op. Met andere woorden, als je niet langer gefocust bent hier in dit lichaam, dan bestaat de vibratie van wat je was niet langer.

Dat bedoelen we met wanneer je mediteert dat de Vortex je dan meteen naar zich toe trekt. En de doodservaring is een soort hele extreme meditatie: afleiding van alle vibratie die je gaande hebt en hopla, in de Vortex ga je, 100 procent, zonder uitzonderingen, iedere keer weer!

Dus, als iemand denkt dat iemand vast zit na de 'dood' dan komt dat door het volgende....

Iedere gedachte die je ooit hebt gedacht bestaat nog steeds, maar ook al is jouw bewustzijn al terug gekeerd dan wil dat niet zeggen dat de gedachten die je ooit gedacht hebt niet meer bestaan.

Ze zijn nog steeds deel van de vibrationele gestalte van deze Aardse tijd-ruimte-realiteit.

Je kunt het een beetje vergelijken met alle radio- en tv-torens die signalen uitzenden. Als je de frequentie van je ontvanger daarop afstelt dan kun je die oppikken. En zo kan ook iedereen de frequenties oppikken die jij ooit hebt uitgezonden, omdat iedere gedachte die je ooit gedacht hebt nog steeds bestaat.

www.abraham-hicks.com

Buddha, je gedachten maken je wereld