Verpleegster ziet Geesten

Abraham via Esther Hicks
Vertaling Annelie v Eijk

Maar wat zijn Geesten nu eigenlijk...

Gast: Ik heb een vraag over iets wat ik heb meegemaakt. Ik was in het huis van een vriend en we wisten dat er een entiteit in dat huis was omdat er ooit iemand was gestorven. En ik wilde die wel eens ontmoeten en kijken of dat lukken zou. En dat lukte! Hij liet zich aan mij zien en ik rook hem, 'n hele zoete geur en ik liep door zijn verschijning en ademde hem als het ware in.

Abraham: En nu vraag je je af waarom hij daar nog steeds rondhangt terwijl de hemel op hem wacht?

Gast: Ja, waarom? Want, ik ben een verpleegster en in het ziekenhuis waar ik werk zijn ze ook overal.

Abraham: En wat denk je dat ze zijn?

Gast: Geen idee.

Abraham: Nou, dat zullen we je vertellen.

Op precies dezelfde manier dat 'n kerstlied door Jerry's hoofd spookte, zo 'spoken' zij door dat huis en door het ziekenhuis, en we bedoelen dat hier grappig.

Maar bedenk eens even het volgende.....
Ieder gedachte die je ooit hebt gedacht bestaat nog steeds!

En bedenk dan eens hoeveel gedachten er tijdens het leven door een mens heen gefocust worden.

Dat is een behoorlijk Concentratiepunt van Gedachten, zie je?

Wanneer iemand nu dood gaat, dan trekt het Bewustzijn zich terug....en voegt zich direct bij het Niet-Fysieke! (wat Pure, Positieve Energie is!)

Máár...iedere gedachte die ooit is gedacht bestaat nog steeds en dus bestaan deze Concentratiepunten van Gedachten ook nog steeds.... maar het is nu alleen nog maar een GEDACHTENVORM!

Gast: Maar ik kon hem ruiken en ik zag hem.

Abraham: Dat is ook logisch en jij helpt ons nu om iets uit te leggen zodat iedereen het zal begrijpen.

Denk aan waar we vandaag mee begonnen....Alles draait om Vibratie!

Wat je met je ogen ziet is een interpretatie van Vibratie, Wat je met je oren hoort is een interpretatie van Vibratie, en zelfs wat je met je neus ruikt is een interpretatie van Vibratie.

Is het dan niet logisch dat een gevoelig wezen zoals jij, op dezelfde frequentie kan zitten als zo'n Concentratiepunt, zo'n Gedachtenvorm? En jij wilde graag op dezelfde vibrationele golflengte zitten en dat deed je ook... en toen kon jij het visueel vertalen en via het gehoor én via je neus.

Gast: Ja! En ik zag licht. Hij kwam 's nachts en toen was er licht op de muur en... ik dacht dat ze vast zaten, dat al die geesten hier vast zaten.

Abraham: HELEMAAL NIET! Het zijn GEDACHTENVORMEN!

Met andere woorden, die worden alleen geactiveerd wanneer iemand bijv. zegt "Oh, iemand is hier overleden. Eens zien of we hem op kunnen trommelen."

En jij zei dat je een zoete geur rook en dat kwam omdat jouw interpretatie positief was.

Zie je, iedereen ziet en ruikt verschillend. Jullie hebben overeenkomsten in wat jullie zien en ruiken maar toch is er altijd wat verschil in.

De vibratie die geprojecteerd werd was een vibratie van Welzijn en dus is het logisch dat jij die dan interpreteert als een fijne, zoete geur.

Laten we nu eens zeggen dat die persoon een oude brombeer was tijdens z'n leven. Snel geďrriteerd, heel veel dingen die verkeerd gingen, die gedood werd met aardig wat trauma daaromheen....die zal niet zo lekker zoet ruiken.

Maar we willen je eraan herinneren dat er totaal GEEN GEVAAR IS!
Er is Wel-Zijn in overvloed en alles is in orde.

Om daarmee contact te kunnen maken zul je qua vibratie met die energie in harmonie moeten zijn. Dus zolang als het Goed Voelt zouden we zeggen...Ga ervoor!

Dat is heel erg belangrijk want heel veel mensen beginnen nu vragen te stellen over het Niet-Fysieke en veel mensen beginnen deze energieën te lezen.

EN ER WORDT ZOVEEL VERKEERDE INFORMATIE RONDGESTROOID!!

Informatie over...wie deze mensen zijn, hoe ze zich voelen en dat ze vast zouden zitten of dat ze misschien een boodschap voor je hebben.

En wij zeggen je dit.... Als ze dood zijn en een boodschap voor je hebben, dan beloven wij je dat die boodschap ongeveer zo gaat: "Alles is Goed! Ga verder met je leven! Maak je nergens zorgen over! Het leven is bedoeld om leuk te zijn!"

En al die andere duistere, zorgelijke en klaaglijke boodschappen die doorkomen, zijn het bijproduct van de uit-balans geraakte mens.

Abraham-Hicks
21-3-1999 Phoenix
www.abraham-hicks.com

Die je Werkelijk Bent keert terug naar Bron Energie. Die je Was laat je achter in het fysieke rijk.