JIJ en je Gedachtenvorm

Abraham via Esther Hicks
Vertaling Annelie v Eijk

Gast: Een medium, die ook op tv komt, zegt dat hij overledenen kan zien en met hen kan praten.
Maar nu las ik zijn boek en daarin stond een hoofdstuk over zelfmoord waarin gesteld werd dat de geest dan vast zit in een soort niemandsland met de herinnering aan wat hij gedaan heeft. Hij herleeft zijn leven dan steeds opnieuw.

Abraham: Wij zullen je hier een heldere uitleg over geven.

Op het moment dat je overgaat ... en het maakt niet uit of je nu een langzame dood sterft door aftakeling, of sterft doordat er iets groots op je valt of dat je de hand aan jezelf slaat....want op het moment dat je overgaat, op het moment dat het Bewustzijn zich losmaakt van deze fysieke sfeer, verdwijnt AL JE WEERSTAND die de bron is van heel je lijden en ongemak.

Je denkt dan niet langer de gedachten die jou in die lagere vibratie hielden en je afscheidden van je Innerlijke Bron ....en dus wordt je op dat moment direct weer n met je Bron.
Altijd! Iedere keer weer! Zonder uitzonderingen!

Maar terwijl je fysiek gefocust was dacht je vele gedachten. Je was een gefocust energie-wezen, je was een focuspunt in het Universum. En terwijl je hier focuste, trok je veel gedachten aan.

We geven je nu de korte versie van dit zeer uitgebreide onderwerp.

Dus als je fysiek gefocust bent, ben je een Geconcentreerd Energiepunt.

En als je eenmaal terugkeert naar het Niet-Fysieke is het Wie-Je-Werkelijk-Bent wat terugkeert naar het Niet-Fysieke.....maar de persoonlijkheid die zich ontwikkeld heeft rondom Wie-Je-Werkelijk-Bent blijft....

Laten we het eens anders zeggen. Dus hier ben je nu, denkend, voelend wezen en je hebt familie en vrienden die zich k op jou focussen. De manier waarop zij jou zien en jij hen ziet creert deze uhm...'Gedachtenvorm' is de beste manier om het te omschrijven ....creert deze Gedachtenvorm, deze dichtere, gefocuste energie.

Zie je, alles wat er bestaat in het Universum is Gedachte en als er langer op gedacht wordt, wordt het een Gedachtenvorm en als er nog langer op gedacht wordt, wordt het een Manifestatie.

Maar de Bron achter dit alles is PURE, POSITIEVE ENERGIE.

En wat wij zeggen willen is dit:

Op het moment dat JIJ terugkeert naar het Niet-Fysieke
en jij weer de Pure Essentie wordt van Wie-Je-Werkelijk-Bent,
blijft deze Gedachtenvorm
die een soort RESTANT is van wie-jij-WAS,
hier achter.

Mensen hebben het over de Akashic Records als zij intunen op dit achtergebleven spul.

Weet je dat iedere gedachte die ooit is gedacht nog steeds bestaat? Met andere woorden, dat is een onbeschrijflijke Bibliotheek van Gedachten.

En dus, is het dan niet logisch dat als je 10, 20, 30, 50 of 70 jaar geleefd hebt, je aardig wat Gedachten-Energie rondom jezelf verzameld hebt?

En dt is wat veel van deze mediums oppikken.

HET IS ALLEEN NIET WIE-JIJ-WERKELIJK-BENT !


Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

Je bent Bron Energie bij geboorte en keert terug naar Bron Energie als je het fysieke verlaat.