Energiezuigers

Abraham via Esther Hicks
Vertaling Annelie v Eijk

Gast: De afgelopen vijf jaar ben ik bezig geweest mijn energie op te schonen maar ik voel me nog steeds leeggezogen door energiezuigers.

Abraham: Wanneer je werkelijk op één lijn zit met de Stroom (van WelZijn) dan is die stroom oneindig en niemand kan daar van nemen zodat jij een energietekort zou voelen.

Wanneer je werkelijk goed bent afgestemd op je Innerlijke Zelf dan bestaat er niet zoiets als een 'energiezuiger' want dat impliceert dat er maar beperkte Energie voorhanden is, zoals in een zuurstoftank, en dat is absoluut niet zo. Het is een Oneindige Stroom.

Maar soms, wanneer je bent afgestemd, dan komt er iemand je omgeving binnen die jij de aandacht geeft en je laat hun Vibratie (hun energie) dan overheersen. Vervolgens verlies je je eigen innerlijke connectie en je associeert dat met hen omdat het gebeurde als reactie op jouw Aandacht op hen, zie je.

---

Wij vinden het juist mooi als iemand in je ervaring komt en dat jij je nadien niet zo goed meer voelt. Wij vinden dat ze je dan een prachtig geschenk gegeven hebben, want ze hebben je het besef gegeven dat jouw energie nog gemakkelijk uit balans kan raken, dat je nog gemakkelijk van slag gebracht kunt worden door iets wat niet op één lijn zit met Wie Jij Werkelijk Bent.

En wanneer jij jezelf, ervaring na ervaring, persoon na persoon, weer terug kunt brengen naar je goede gevoel, dan zal het mettertijd voor jou niet meer uitmaken wat zij denken, zeggen en doen.

Zij kunnen contrasterende data zijn die jou helpen met het verduidelijken van wat jij werkelijk wilt.

Wanneer jij de controle krijgt over je Eigen Energieveld, dan bezit je de controle over jouw Levenservaring en dan....zul jij de mensen, die de Wet van Aantrekking op je pad brengt, leuk vinden.

De Wet van Aantrekking brengt altijd mensen op je pad die een match zijn met wat er in jou gaande is.

www.abraham-hicks.com

Er is niets om bang voor te zijn, behalve misschien je eigen gedachten.