Elementalen

Abraham via Esther Hicks
Vertaling Annelie v Eijk

Gast: Ik heb een boek gelezen genaamd "The Elves of Lilly Hill Farm" en de schrijfster spreekt daarin over het samenwerken met de elementalen, deva's en elfen van de boerderij. Is zij bezig op een andere Vibratie waardoor zij ze werkelijk zien kan?

Abraham: Ja! Wanneer jouw intentie er een is van Wel-Zijn en je hebt jezelf in die frequentie getraind, dan heb je toegang tot Energie die jij kunt vertalen op een manier die voor jou van betekenis is.

Iemand die uit balans is of iemand die niet in die mate gefocust is op het Wel-Zijn zoals zij dat is zou misschien zeggen "Je moet wel gek zijn want ik zie die dingen niet die jij ziet."

Maar je noemt je hond ook niet gek omdat hij dingen kan horen die jij niet kunt horen, of dingen kunt ruiken die jij niet kunt of wilt ruiken

Je accepteert dat hij Vibratie op een andere manier vertaalt dan jouw fysieke zintuigen dat doen.

Dus er zijn genoeg mensen die Vibratie nauwkeuriger vertalen kunnen dan de gemiddelde mens. En zij heeft interesse in dit onderwerp en er geen weerstand tegen en daarom heeft zij het inzicht om verder te zien dan de meeste mensen dat kunnen.

En dingen zoals dit, en nog vele meer over ieder denkbaar onderwerp, zijn beschikbaar voor jullie allemaal wanneer je je weerstand loslaat en het jezelf toelaat, door jezelf meer de Vortex in te trainen.

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

Jij vertaalt de Energie naar iets wat voor jou van betekenis is.