Kennen we elkaar na de dood?

Abraham via Esther Hicks
Vertaling Annelie v Eijk

Vraag: Dit is een vraag die ik al sinds mijn jeugd heb. Ik heb altijd willen weten wat er met ons gebeurt als we overgaan. Zullen we elkaar nog kennen?

Abraham: Niet alleen ken je elkaar, maar je KENT elkaar.

Een groot deel van de mensheid leert elkaar kennen door wat ze zien en wat ze zeggen dmv. de fysieke zintuigen, maar als je overgaat naar het Niet-fysieke dan ben je vibratie en de intieme gewaarwording gaat dan zoveel verder. Dus het antwoord is ja!

We willen hier even wat meer over vertellen. Esther heeft namelijk een beetje een idee hoe dat voelt als de weidsheid van het Abraham-perspectief door haar heen vloeit tijdens bijeenkomsten als deze. Esther zelf is dan nog steeds present en neemt deel aan dit hele proces en ze kan voelen dat ze op dit moment zóveel meer is dan de Esther die de meeste tijd rond loopt. Deze Vortex te openen en jullie toestaan dat er nog veel meer opgeroepen wordt, geeft haar een idee hoe het moet zijn als je terugkeert naar het Niet-fysieke.

Als je de overgang maakt dan is er geen gevoel van 'waar ben ik?', dan is er geen gevoel van desoriëntatie of verloren te zijn, dan is het niet nodig om naar iemand uit te zien die eerder is doodgegaan en die je bij de hand neemt om je te leiden.

Als je die overgang maakt en alle weerstand loslaat, dan is er een direct herinneren en een automatisch weten Wie Je Bent. Je wórdt dat weidse wezen!

Dus, niet alleen herken je elkaar maar je wordt EEN met elkaar zodat er geen scheiding bestaat tussen dat wat jullie zijn. En het jubelende gevoel van extase, de sensatie van persoonlijkheid en het bewustzijn van Wie Je Bent wordt in geen geval verminderd door dat samengaan met anderen.

Alleen in het fysieke systeem is jullie scheiding zo duidelijk.
Je zit hier in die klomp en je zegt "Ik ben deze persoon in deze klomp en jij bent die persoon in die klomp". Maar misschien is het je al opgevallen dat als de tijd verstrijkt in deze bijeenkomst, jullie al minder individueel worden doordat jullie energie dan begint samen te smelten.

www.abraham-hicks.com

vertrouw