Bron-Energie of Gedachtenvorm?

Abraham via Esther Hicks
Vertaling Annelie v Eijk

Gast: Ik vroeg me af of er echt zoiets bestaat als een geest? En zo ja, wat is dat dan?

Abraham: Nou, ja natuurlijk bestaat er zoiets, soms wordt het spirit genoemd, soms geest of verschijning. Of Casper.

Op dezelfde manier waarop Esther de vibratie verbaal of als geluid interpreteert, zo is het ook mogelijk om de vibratie visueel te interpreteren. En dus bevindt de persoon of de ziener zich soms qua vibratie op dezelfde frequentie waardoor ze de energie visueel kunnen interpreteren.

Soms is de energie een projectie van Bron Energie en soms is het een Gedachtenvorm - met andere woorden, je dient te begrijpen dat jij, hier in je lichaam, een schitterend focuspunt bent. Daar is dat woord 'focus' weer.
Jij bent gefocuste Energie!

Als jij het leven dus vanuit jouw standpunt bekijkt, dan wordt dat standpunt een soort van energie-vortex. En als anderen jou bekijken, dan gebeurt hetzelfde.

Als jij al lang bent overgegaan - en dus niet meer in je fysieke lichaam - dan zal de energie die jou toen omgaf nog steeds bestaan, en mensen die het graag willen zien kunnen dat dan soms zien.

Maar dit is de belangrijke vraag: Als iemand een geest ziet, wil dit dan zeggen dat dit ook altijd degene is zoals hij/zij nu is in het Niet-Fysieke en ze zich nu uitdrukken via die verschijning?

En het antwoord is, soms, maar meestal.

En de gemakkelijkste manier om het verschil op te kunnen merken of het van Bron-Energie afkomstig is of van een Gedachtenvorm, is de intensiteit ervan en de puurheid en het heerlijke ervan. Met andere woorden, op het moment dat je zoiets meemaakt en Bron-Energie is ermee gemoeid, dan is het ALTIJD een verrukkelijke ervaring!

Abraham-Hicks
Portland 2003

---------------------------


Als je iets ontvangt en het is levengevend, het vervult je volledig, als je de liefde voelt, als je je eigen kracht voelt en gelooft in het welzijn van wat je omgeeft... daaraan kun je aflezen of je qua vibratie op één lijn bent met je Innerlijke Bron.

Maar als het je iets opdraagt of als het jou of een ander op een bepaalde manier omlaag haalt, dan is het je moeder die je ontvangt. En dat bedoelen we op een hele aardige manier.

Abraham
21-8-2010

www.abraham-hicks.com

Als Bron-Energie ermee gemoeid is voelt het altijd verrukkelijk?