Over John Cali

John Cali

Hoe het begon.

Op 24 Mei 1992 verscheen een vertrouwde figuur voor mij en hij identificeerde zich als Chief Joseph. Tegen het einde van 1995 vroeg Joseph of ik voor anderen wilde gaan channelen, vooral omdat het ook mijzelf zo geholpen had. "Ik dacht het niet", zei ik, maar van het een kwam het ander en dus begonnen we met sessies voor anderen buiten mijn kleine kring om.

Toen ik Joseph vaker channelde, ontdekte ik dat ik steeds vaker toegang had tot de hogere aspecten van deze entiteit genaamd Chief Joseph. Ik bereikte steeds vaker wat je de "Joseph zielengroep" zou kunnen noemen, een groep die duidelijk ver geëvolueerd en een krachtige familie van leraren was.

Tegenwoordig zie ik mijzelf als het "focuspunt" voor deze groep die we nu eenvoudig "Spirit" noemen.

Het was in het begin geen makkelijke reis, maar het was leuk en vervullend en dat is het nog steeds. Maar belangrijker is, dat deze reis al veel mensen (mijzelf inbegrepen) dichter heeft gebracht tot de herinnering aan wie wij werkelijk zijn, en waarom we hier zijn. Het heeft ons geholpen ons beter te voelen over het menszijn. En te weten dat we spirit zijn in menselijke vorm en ons te verheugen in dat weten.


Ze spreken over vreugde als het geheim tot een gelukkig leven, als de basis van onze spirituele reis. We geven je hier enkele van hun vreugdevolle uitspraken:

  • Je verheft anderen niet door hun pijn te voelen. Je verheft anderen door jouw vreugde. En dan zal je vreugdevolle vibratie hun pijn beginnen te veranderen, en hen helpen in te zien dat er een uitweg is. Het gaat allemaal om vibratie. Jouw hogere vibratie van vreugde zal hun lagere vibratie van pijn verzachten tot naar een hogere plek. De beste manier om anderen te helpen is dan ook om happy te zijn, om eerst je eigen vreugde te zoeken.
  • Als het niet leuk is, doe het dan niet!
  • Jullie lichamen kunnen niet ziek of uit balans zijn wanneer je vreugdevol bent. Je relaties kunnen niet vol problemen zijn wanneer je vreugdevol bent. Je overvloed kan niet van je verwijderd zijn als je vreugdevol bent. Je leven kan alleen maar gemakkelijk verbeteren wanneer je vreugdevol bent.
  • Dieren, vooral jullie gedomesticeerde huisdieren - en vooral honden en katten - zijn vaker dan niet jullie leraren……. Jullie huisdieren vinden vreugde, passie en plezier in ieder moment van hun fysieke leven. Ze hebben maar weinig van jullie te leren, maar jullie kunnen veel leren van hen.
  • Je hoogste goed hoeft niet te komen via pijn en worsteling. Het kan vreugdevol en makkelijk naar je toekomen. Als je in je leven niet de overvloed ervaart die je wilt, dan is dat omdat je het letterlijk van je wegduwt. Je natuurlijke staat, je geboorterecht, is overvloed. Er wordt altijd voorzien in je behoeftes, zelfs temidden van je zelfgecreëerde worstelingen. Misschien niet precies de luxueuze stijl waar je graag aan zou willen wennen, maar er wordt altijd voor je gezorgd.
  • Je verheft je als je vreugdevol bent.
  • Als er één ding is dat God leuk vindt aan mensen, dan is het hun mogelijkheid tot lachen, tot vreugde, om plezier te hebben. Niets van datgene wat je leven noemt is zo serieus. Je kwam niet in dit leven om te lijden via een verdrietig leven en om een treurige dood te doorstaan.
  • Je kwam hier om plezier te hebben! Je kwam hier om vreugdevol te zijn. Je kwam hier om van dingen te houden en te lachen en te spelen. Alles wat minder is, is niet wat God voor je wil. Alles wat minder is, is niet wat je hogere zelf voor je wil.
  • De hoeveelheid vreugde die je voelt is je enige criterium voor succes.


Website van John Cali: www.greatwesternpublishing.org