Te koop: Krijg jij wat je wenst in je leven?

Spirit via John Cali
Vertaling Annelie v Eijk

John Cali

Ik begrijp dat dit een vreemde titel is dus ik zal het even uitleggen.
Ik wandelde laatst in mijn buurt waar ik een huis passeerde met een "te koop" bord in de tuin. Het enige probleem was dat de eigenaren hun truck precies voor het bord hadden geparkeerd. Mensen die er voorbij zou rijden zouden het bord niet kunnen zien. Ik heb het wel kunnen zien omdat ik wandelde maar bijna niemand in deze buurt wandelt.
Die truck is het perfecte voorbeeld van wat velen van ons doen als ze ergens om vragen. We zetten het bord buiten (vragen) en dan blokkeren we het zicht ervan met onze truck (negatieve gedachten).

Hier is Spirit.

Spirit

Je leeft in een Universum van enorme overvloed en welzijn. Alles wat je je maar voor kunt stellen ligt letterlijk binnen handbereik. Het is net zo gemakkelijk om een miljoen euro te manifesteren als een cent.
Jullie geboorterecht, als kinderen van het Universum, als de machtige scheppers die jullie allemaal zijn, is overvloed, welzijn, vreugde en alle goede dingen die je je maar kunt bedenken in je leven.

Nu hebben we een vraag voor je: Geloof je, diep in je hart, wat we je zojuist vertelden? Of ben je geneigd te zeggen: "Nou, Spirit, dat klinkt allemaal heel leuk en soms zie ik dat wel eens bij anderen gebeuren en een enkele keer ook bij mijzelf, maar ik zie het niet als een normale ervaring, tenminste, niet in mijn leven." Klinkt je innerlijke dialoog ongeveer zo als wij je zeggen dat je alles kunt hebben - al je dromen?
Dat is dan obstakel nummer één: je geloof in gebrek of schaarsheid is sterker dan je geloof in overvloed.

Laten we het nu over obstakel nummer twee hebben.
Jij vraagt aan het Universum - de Grote Spirit, God, Godin - maakt niet uit welke naam je geeft aan Bron Energie. Jij vraagt om iets specifieks zoals bijvoorbeeld een perfecte partner en je denkt na over de prachtige kwaliteiten van deze perfecte partner. Misschien maak je zelfs een lijst. En dan stuur je je verlangen het Universum in - je bidt, je vraagt, je presenteert je wensen zoals ze voor jou goed voelen.

Dat ZOU het laatste moeten zijn. Je hebt alles gedaan wat je moest doen. Je bent duidelijk geweest over wat je wenst en je hebt erom gevraagd.

Het Universum reageert daar meteen op. Het begint direct alle details te verzamelen en alle energieën op lijn te brengen die nodig zijn om de perfecte partner naar je toe te brengen. Het kan duizenden verschillende manieren vinden om hem of haar naar je toe te brengen.
Het enige wat jij nu moet doen is uit de weg blijven. Maar meestal doe je dit niet want je begint je af te vragen waar die partner blijft. Je begint je af te vragen of die nog wel komt. Je begint te letten op de moeilijke relaties die je vrienden hebben en je vraagt je af of dat bij jou ook zo zal gaan. Je begint je af te vragen of je zo'n perfecte partner wel waard bent en of je het wel verdient om zo gelukkig te zijn.
Enzovoort enzovoort - begrijp je wat we bedoelen?

Maar het enige wat je moet doen nadat je erom gevraagd hebt, is je met leuke zaken bezighouden. Zoek naar de positieve dingen in je leven, in jezelf, in je vrienden, in de wereld rondom jou. Je hoeft geen enkele gedachte meer te wijden aan je perfecte partner. Het enige wat je moet doen is WETEN dat hij/zij onderweg is.
Zoek vreugde in ieder aspect van je leven - grote vreugdes en kleine vreugdes. Hoe vrolijker je bent, hoe sneller en gemakkelijker je partner zich zal manifesteren en dat geldt ook voor al het andere dat je graag wenst.

Het is werkelijk zo eenvoudig.
- Jij vraagt.
- Het Universum antwoordt.
- Jij gaat lekker spelen en plezier maken.
- Je perfecte partner komt eraan.
Het kan niet anders gaan want zoals jullie bijbel al zegt, "Vraag en je zult ontvangen." Dat is alles! Je hoeft alleen te vragen. Ga dan op zoek naar vreugde en alles wat je wenst ZAL zich manifesteren.
Manifesteren is zo ongeveer het eenvoudigste, gemakkelijkste ding wat je ooit gedaan hebt als je maar eenmaal gelooft in "Vraag en je zult ontvangen."

Copyright © John Cali
www.greatwesternpublishing.org