Het geheim om je dromen te manifesteren

Spirit via John Cali
Vertaling Annelie v Eijk

John Cali

Veel mensen geloven dat manifesteren een ingewikkeld, mysterieus proces is en als ze dat niet precies goed doen dat ze dan de pineut zijn. Velen hebben de populaire film The Secret gezien en ze vragen zich af waarom ze niet hetzelfde kunnen als de mensen in die film.

Er is genoeg informatie over manifesteren te vinden - in boeken, workshops, op het Internet enz. enz. Er zijn enkele geweldige leraren die goede ideeŽn en methodes daarover aanbieden.

Iemand waar wij eens een reading voor deden was nogal in de war over de juiste manier van manifesteren.

Dus hier is Spirit.

Spirit

Er is niets geheims aan het manifesteren van je dromen.
Er blijft echter voor veel mensen een mysterie rond hangen en we hopen dat vandaag een beetje op te kunnen lossen.

Er bestaan geen "verkeerde" of "juiste" manieren voor het manifesteren of creŽren.

Jullie zijn allemaal natuurlijke scheppers - dat is een deel van wie je bent als goddelijk verlengstuk van God in menselijke vorm. Jullie creŽren altijd, of je je daar nu bewust van bent of niet.

De 'truc' is zogezegd om bewust en opzettelijk te creŽren.

Je creŽert in ieder wakker moment. Je creŽert door middel van je aandacht, met andere woorden, door wat je denkt en door wat je zegt.

Het Universum reageert echter niet op je gedachten of je woorden maar reageert altijd op jouw vibratie.

Je gedachten en woorden creŽren jouw vibratie en dus is het in jouw belang om te letten op wat je denkt en zegt. Met andere woorden, let op waar je op let.

Gedachten en woorden die goed voelen creŽren dat wat jij graag wilt. Als je je goed voelt komt datgene waar je om gevraagd hebt naar je toe. Maar als je je niet goed voelt blokkeer je de manifestatie juist en automatisch creŽer je dan meer van dat wat je niet wenst, of op z'n minst het gebrek van wat je wel wenst.

Zo simpel is het!

Copyright © John Cali
www.greatwesternpublishing.org