Het draait om je focus

Spirit via John Cali
Vertaling Annelie v Eijk

Datgene waar je het meeste je aandacht aan schenkt, creŽert je levenservaringen. Wanneer je op de negatieve dingen focust - en die zijn er meer dan genoeg - dan zullen ook je ervaringen negatief zijn. En andersom geldt dat natuurlijk ook. Het is helemaal aan jou.

De hele wereld zou naar 'de verdoemenis' kunnen gaan zoals jullie zeggen, maar jij, met je gecentreerde, vredige innerlijk zou ondertussen een leven kunnen leiden in totale vreugde en welzijn.

Niemand - zelfs de gehele wereld niet - bezit ook maar enige macht om jouw ervaringen te kunnen creŽren. Jij en jij alleen creŽert je eigen ervaringen en je eigen werkelijkheid.

Jouw keuze om op het positieve te focussen - en dat is er veel meer dan het negatieve - zal je verzekeren van jouw vreugde. Die keuze zal je ook altijd compleet verbinden met je hogere, wijzere zelf, de godin of de god binnenin je.

En wanneer je er bewust voor kiest om op de vreugde, schoonheid en pracht te focussen die overal aanwezig is, in alles en in iedereen, dan ben je in de hoogste vibratie die je maar kunt ervaren terwijl je in je menselijke vorm bent.

Of je dit alles nu gelooft of niet, het is de waarheid. Want je bent veel machtiger dan je denkt! Je bent wijs en bezit veel meer power dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden in je wildste en meest gepassioneerde dromen.

All is well.


Copyright © John Cali
www.greatwesternpublishing.org


Waar focus jij op