Wat is onze verantwoordelijkheid
tegenover Moeder Aarde

Abraham via Esther Hicks
Vertaling Annelie v Eijk


Je kunt overal een 'waarheid' van maken, zowel negatief als positief
en de Wet van Aantrekking zal je steeds het bewijs leveren van waar jij op gefocust bent.


DIT IS EEN PLANEET VAN WEL-ZIJN

Gast: Ik hou van wat ik doe en 's morgens kijk ik naar buiten, naar de mooie blauwe lucht en witte wolkjes en dan zie ik even later die chemtrails van de vliegtuigen en heb moeite om me daar niet door te laten beďnvloeden. We worden ook van zoveel kanten gebombardeerd. Fluoride in ons water, genetisch gemanipuleerd voedsel....

Abraham: Het belangrijkste wat we je mee willen geven....en je zult het later misschien duidelijker horen dan nu, maar we geven het je nu met alles wat we in ons hebben.......

Jullie zijn Scheppers in de Voorhoede!

En dat betekent dat jullie wezens zijn die zich aan kunnen passen. Jullie zijn niet fragiel, jullie zijn niet kwetsbaar en er is geen énkel risico. Maar wanneer jullie dat STOMME SPELLETJE willen spelen, houden jullie het Wel-Zijn tegen dat er hier is voor jullie.

Heel het Niet-Fysieke en alles wat maar GOED is, staat klaar en stroomt naar je toe, maar jullie schermen jezelf af wanneer je die 'feiten' en 'waarheden' als reden gebruikt, en op die manier sta je niet toe dat de oplossingen, waar je naar op zoek bent, naar je toe kunnen komen.

En je kunt het niet allebei hebben.

Het is niet mogelijk de problemen actief te houden in jezelf en vervolgens deel te zijn van de oplossing. Dat is gewoon niet mogelijk! En je gevoel op dat moment is je Innerlijke Leiding die je vertelt: "Dit brengt je niet waar je zijn wilt, dit brengt je niet waar je zijn wilt..."

JULLIE PLANEET IS GEZOND !

JULLIE PLANEET IS GEZOND !

Je neemt alleen niet genoeg afstand om het grotere geheel te kunnen zien. En je luistert naar de stemmen van hen die er voordeel bij hebben als ze jou kunnen overtuigen dat er een situatie is die veranderd moet worden.

En we zeggen niet dat er geen dingen zijn waar je verbetering wenst, maar we zeggen je dat het blijven herhalen van het probleem je nóóit de oplossing zal kunnen brengen, nooit, nooit, nooit en te nimmer!

En gelukkig zijn er genoeg die niet gefocust zijn op het probleem.

Daarom is de flora en fauna zo belangrijk voor jullie planeet en het is ook daarom dat jullie op een bepaalde manier bezorgd zijn daarover. Maar wij verzekeren je....Zij (de flora en fauna) maken zich geen zorgen. Zij trekken gewoon naar de omgeving die het beste voor hen is.

En vervolgens zeggen jullie "Oh, daar is een probleem.....er is een probleem met dit deel van het ecosysteem."

Maar dat deel van het ecosysteem past zich aan, trekt weg, verandert en gedijt en is in lijn met Bron Energie.

En dan zeggen jullie "Maar hoe zit het dan met die delen van het ecosysteem die nu uitgestorven zijn?" En wij zeggen: Hoe weet je of ze uitgestorven zijn of gegroeid? Hoe weet je of ze uitgestorven zijn of geëvolueerd? Je weet niet of ze zich hebben aangepast en zijn veranderd, zie je?

En wij weten het....en Esther zal hier brieven over krijgen ...want er zijn er die erop aan blijven dringen dat de planeet vernietigd wordt en zich daar comfortabel in voelen. Maar wij zijn hier om je te herinneren...want wij zijn niet vergeten dat jullie niet aftakelen want ....jullie EVOLUEREN.....jullie zijn in WORDING!

Jullie Planeet doet het Goed!
Er is zoveel bewijs van het Wel-Zijn!

Als je nu tegen ons zeggen zou dat de zon vanmorgen niet is opgekomen, dan zouden wij zeggen...oké, we hebben het fout Maar de zon IS opgekomen en dat zal morgen en overmorgen ook weer gebeuren. En de evolutie van AL-WAT-IS op jullie planeet verbetert. En we weten dit omdat er op cellulair niveau wordt gevraagd (waar Bron-Energie op antwoord), en daar, op cellulair niveau, bestaat geen weerstand. Hoor je dit? Op Cellulair niveau - wat de basis is van het gehele fysieke zijn - wordt gevraagd, en bestaat géén weerstand.

Waarom is het dan toch dat jullie als mens naar de condities kijken, ze opblazen, er dramatische muziek bijzetten - terwijl dat helemaal buiten proporties is met al het andere - als een reden om je eigen cellen (die zonder weerstand vragen) niet toe te staan om de ontvanger te zijn van het Wel-Zijn.

En daarom zeggen wij: Zelfs al zouden alle mensen samenspannen en video's bekijken waardoor men gaat twijfelen aan jullie Wel-Zijn, dan nóg zouden jullie collectief niet genoeg macht bezitten om de vernietiging van de planeet te veroorzaken, want jullie zijn niet de voornaamste vibratie op deze planeet.

De voornaamste vibratie op deze planeet vindt plaats op Cellulair niveau, op Microscopisch niveau, op het Dierlijk niveau, op Vegetatief niveau, op Plantaardig niveau, op het niveau van Bron-Energie....zie je?

Het maakt niet uit hoe slecht jij je vandaag voelt, je kunt het niet verknallen voor de rest van ons!

Je hebt jezelf veel meer toebedeeld dan je verdient. Met andere woorden, wij weten dat jullie veel vaker het leven waarderen en dat de dingen goed voor je gaan. En wij weten dat jullie die problemen hebben en dat het is uit waardering voor de planeet die jullie zo lief is, dat jullie zo gaan denken. Maar wanneer iets je lief is, accepteer dan, al is het maar een beetje, dat je er Kwetsbaarheid aan toewijst . . .

En je kunt geen kwetsbaarheid toewijzen aan jullie planeet én zelf op één lijn zitten met de Bron Binnen Jou.

Weet je wel hoeveel er in deze planeet is gaan zitten die, in verhouding tot andere planeten, in een perfecte baan gaat?

Heb je énig begrip van het Wel-Zijn wat hier allemaal omgaat?

En vrienden, het wordt tijd om dáár eens op te gaan focussen!

Abraham
1 maart 2014 Sacramento
www.abraham-hicks.com


Dit is een planeet van wel-zijn.